La Manresa medieval en un quadern per pintar


ISBN: 978-84-92571-51-2
Autor: Héctor Herrera
Pàgines: 16
Mida: 21×28 cm
Preu: 4,50 €

Avui us presentem la nostra darrera novetat editorial. Es tracta de Manresa medieval, el vuitè quadern de la col·lecció Pintem i coneguem que, com el seu nom indica, recull tot un seguit d’imatges perquè els infants puguin pintar tot coneixent com va ser la ciutat de Manresa durant l’edat mitjana.

Una de les imatges per pintar és la del carrer del Balç, carrer que actualment està tenint força ressò a la premsa del Bages, ja que ha estat recentment rehabilitat i reobert al públic amb visites guiades on es pot veure el Centre d’Interpretació de la Manresa medieval.

Aquest és un dels carrers que encara té elements patrimonials de l’època, però no és l’únic de Manresa. Així, tot pintant, els infants coneixeran edificacions medievals de Manresa que encara queden dempeus com és el cas del portal de Sobrerroca, l’església del Carme i la Seu, i el pont Nou i el Vell, entre d’altres.

A més de les imatges per pintar, cada un dels 15 apartats del quadern conté una breu explicació de les il·lustracions amb la situació de l’edificació i una mica de descripció.

En els enllaços següents trobareu més informació sobre aquest quadern:

logo pdfVeure nota de premsa

Noticies aparegudes als mitjans de comunicació

Comprar el quadern al web de Zenobita

Aquesta entrada s'ha publicat en Pintem i coneguem, Tots els llibres i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari